Instructies voor het verwijderen van gegevens

Laatst bijgewerkt: 24 mei 2026

Verzoek om verwijdering van uw gegevens

U kunt ons op elk moment vragen om de persoonlijke gegevens die Brethof AI over u bewaart te verwijderen. E-mail [email protected] met de onderwerpregel “Verzoek tot verwijdering van gegevens” Voeg het e-mailadres van uw account toe, samen met eventuele gekoppelde sociale accounts of gebruikersnamen. Wij bevestigen de ontvangst en voltooien de verwijdering binnen 30 dagen.

Wat wordt verwijderd

  • Accountinformatie — e-mailadres, naam en gehashed wachtwoord
  • Gegevens voor gekoppelde accounts — de toegangstokens die we opslaan om namens u te publiceren op gekoppelde diensten (Facebook, Instagram, YouTube en anderen)
  • Bijbehorende metadata — Gereserveerde of conceptberichten en de instellingen die verbonden zijn aan uw account

Facebook & Instagram

Brethof AI maakt alleen met uw uitdrukkelijke toestemming verbinding met uw Facebook- en Instagram-accounts, om de door u geplande inhoud te publiceren. U kunt die toegang zelf op elk moment intrekken.

  • Facebook — Instellingen & Privacy → Instellingen → Business-integraties (of Apps en websites) → verwijderen Brethof AI.
  • Instagram — Instellingen → Apps en websites → Actief → verwijderen Brethof AI.

Het verwijderen van de app trekt onmiddellijk onze toegang in. Om ook alle gegevens die we al hebben opgeslagen te wissen, e-mail [email protected] Zoals hierboven beschreven, zullen we het binnen 30 dagen verwijderen.

Lokaal-eerst software

De meeste van onze tools (bijvoorbeeld Brethof Voice Pro) verwerken uw gegevens lokaal op uw eigen apparaat. Gegevens op uw apparaat worden verwijderd wanneer u ze daar verwijdert of de software deïnstalleert — ze bereiken nooit onze servers.

Contact

Brethof AI
E-mail: [email protected]

Hoor het wanneer het uitkomt

Nieuwe releases, echte benchmarks en af en toe een diepgaande analyse. Geen spam, in één klik uitschrijven.

Alles wat we bouwen

Extern: YouTube · GitHub